Iepuri

Stiati ca iepurii … ???

Produsele din carne de iepure au un nivel de colesterol mult mai mic decat cel al carnii de pui, curcan, vita sau porc.

De asemenea, carnea de iepure are un procent de grasime mai mic decat cea de pui, curcan, vita sau porc.

Este mai bogata in proteine .        Este cea mai hranitoare carne pentru organismul omului.

Poate fi consumata in orice perioada din an si este recomandata mai ales in perioada lunilor fierbinti de vara.

Carnea de iepure este des utilizata pentru protejarea sanatatii fiind introdusa adesea in dietele speciale, cum ar fi cele pentru pacientii cu boli de inima, varste inaintate, diete scazute in sodiu, scadere in greutate si altele.

Sa nu va mirati daca veti auzi spunandu-se despre carnea de iepure ca este cea mai sanatoasa.

Ganditi-va ca un kilogram de carne de iepure are doar 1.600 de calorii (spre deosebire de cea de pui – 1.800 cal/kg , vitel – 1.820 , curcan – 2.500 , miel –  3.100 , vita – 3.200 , porc – 4.400).

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: